Noni sok i ekstrakt jeftinije i 60%


Noni sok poznajem već nekih 13 godina. Morinda je prva pokrenula proizvodnji Noni soka i vrlo je kvalitetan. Naravno vrlo brzo su i druge kompanije ponudile svoje noni sokove. Posebno je kvalitetan bio, a vrlo niske cijene noni sok sa Tajlanda. Na žalost njega trenutno nema. Čim se pojavi na tržištu javljam.

Na internetu sam našao Noni sok   jedne od vodećih kompanija na polju prirodnih preparata " Now Foods", Organski, Noni, Super Fruit Juice, (946 ml)

Za samo 15,28 $ (106,51 kn)

Plus za prvu kupnju dobijete i 10% popusta. Iskoristite šansu i kupite organski Noni po najnižoj cijeni na tržištu. Samo kliknite na link i iskoristite popust od 10%:

https://iherb.co/xHMemkpT

Ako prvi put kupujete na iHerbu Noni sok će te platiti (sa dostavom) 100,00 kn.  Od te ponude nema bolje. Tri puta je jeftinija nego drugi Noni sokovi na našem tržištu.  Iskoristite link sa popustom i uštedite.
---------------------------------------------------------------

Koncentrat od Noni ploda

Posebnu grupu prirodnih preparata od Noni ploda čine koncentrati u kapsulama. Praktično ono što je najvrijednije dobijete u jednoj kapsuli.  Na tom polju najisplativije je kupiti preko iherba.  Jer dobijete vrhunski ekstrakt nonia po najnižim cijenama.

Preporučamo vam ekstrakt od kompanije Doktor,s Best koja je jedna od vodećih proizvođača organskih preparata. Najbolji noni koncentrat, 650 mg, 150 vegi kapsula

Za samo105,00 kn

Naravno pri učlanjenju preko linka dobijete još 10% popusta.  Dostava skoro pa u svim zemljama svijeta. Kliknite na link i ostvarite popust i iskoristite ovu vrhunski priliku.

https://iherb.co/GJemb654

----------------------------------------------------------------

Tahitian noni sok najpovoljnije

Za sve koji vole Tahitian noni sok od Morinde našao sam najpovoljniju priliku. Najtraženij Noni sok u svijetu sa mnoštvom pozitivnih iskustava, a po najpovoljnijoj cijeni.

Trenutno po najpovoljnijoj cijeniTahitian Noni sok po najpovoljnijoj cijeni možete kupiti na stranici:


Cijena za 4 litre originalnog Noni soka od Morinde je 1.200,00kn (Akcija).

BESPLATNA DOSTAVA.

Tako da vas originalni Noni sok od Morinde dođe nekih 300,00kn sa dostavom.

Plaćanje pouzećem.

Ovo je trenutno najpovoljnija opcija kupnje Tahitian Noni sok u Hrvatskoj  i Sloveniji.

-----------------------------------------------------------------

Ako uzimate 8 litara Tahitian Nonia onda vam je cijena  i niža .

Za samo 2.300,00 kn .  

BESPLATNA DOSTAVA HRVATSKA i SLOVENIJA

Tako da vas 1l Nonia dođe samo 288,00kn

Kliknite na link i uštedite.

----------------------------------------------------------


Noni sokova ima veliki broj, a Tahitian Noni sok u staklenoj boci je sa najviše dokumentiranih pozitivnih mišljenja potrošača.   Tako da ga preporučam svima koji tragaju za Noni sokom.

Tahitian Noni sok je idealan izvor mangana, elementa u tragovima koji nastaje prirodno sa znanstveno dokazanim svojstvima. Drevna tradicija i suvremeno istraživanje svjedoče o snazi nonija. Nezaobilazan je za osobe koje se brinu za opće zdravlje. Tahitian Noni sok sadrži 30 mg iridoida u 60 ml napitka.Zanimljiv i koristan članak o djelotvornosti Noni soka na:

Pogledajte i sljedeće što sam našao na internetu o djelotvornosti Noni sokaOvo je trenutno najpovoljnija opcija kupnje Tahitian Noni sok u Hrvatskoj  i Sloveniji.

                           http://www.noni.hr/

Cijena za 4 litre originalnog Noni soka od Morinde je 1.200,00kn (Akcija).

Tako da vas originalni Noni sok od Morinde dođe nekih 300,00kn.

BESPLATNA DOSTAVA.

Plaćanje pouzećem.------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noni plod

Noni je jedina biljka koja sadrži 155 biološki djelotvornih sastojaka. Noni-plod pripada skupini od 80 ljekovitih biljaka koje pripadaju medicinski najdjelotvornijoj biljnoj skupini staroga svijeta Rubiaceae, te u Rubiaceae biljnoj skupini ima najveću sposobnost spajati kserotonin.
Raste samonikla, a daje plodove tokom cijele godine. Berba je 12 puta godišnje.Noni plod se spominje u Ayruvedskim spisima koji su stari 5000 godina.
Sa kopna Noni je raširen i do pacifičkih vulkanskih otoka. Na koje su ljudi prenijeli Noni svjesni njegove vrijednosti.
Noni je adaptogena biljka čija je popularnost temeljena na najvećem sadržaju prokseronina u prirodi. Čitav niz zanimljivih tvari čini u plodu nonija jedinstvenu cjelinu koja na staničnoj razini proizvodi i jedinstven biološki učinak

 

Noni plod sadrži veliki broj hranljivih tvari, neke od njih su: vitamini i minerali (C, B1, B2, B3, B6, E; natrij, kalij, željezo, mangan, magnezij, …); 18 aminokiselina; terpeni; polisaharidi; antrakinoni; skopoletin.

Tajlanđani su od davnina upoznati sa blagodatima nonija. Zovu ga Yor Luk Yor (praise/lobMa Yor, Jejaj, YorBan) Njihovi preci sadili su ih pored kuća (Yor-noni, Ban-kuća), te su vjerovali da ih drvo nonija štiti od uroka i zavisti drugih ljudi. Pojedini djelovi stabla koristili su u mnogobrojne svrhe. Za spravljanje nekih jela, kao prirodna bojila, lišće za parnu kupelj, masažu…

1 komentar: