Manuka med jeftinije 50%

Manuka med jeftinije i 50%

Evo za ljubitelje Manuka meda najpovoljniji izbor.  Biljka Manuka raste samo na Novom Zelandu, a med od nje smatraju najzdravijim medom na  svijetuManuka Doctor, 20+ Bio Active, Manuka med  250 g za samo 118,00kn

Registrirajte se i pri prvoj narudžbi imate dodatnih 10% popusta. Kliknite na link sa kodom za popust, registrirajte se besplatno i štedite

http://hr.iherb.com/manuka-doctor-20-bio-active-manuka-honey-8-75-oz-250-g/59970?rcode=grn295

----------------------------------------------------

Manuka med na internetu

Da bi se manuka med mogao označiti sa UMF faktorom mora imati prisustvo MGO-a (metylgloxal), DHA (dihydroxyacetone) i Leptosperina.
 
UMFMinimalan udio MGO-a (metilgloksal)
UMF5+83 mg/kg
UMF10+263 mg/kg
UMF15+514 mg/kg
UMF20+829 mg/kg
Manuka med poznat je po svojim antibakterijskim svojstvima, koja se, za razliku od ostalih vrsta meda, ne uništavaju tijekom razvodnjavanja, izlaganja suncu ili toplini. Osim što je bogat ljekovitim sastojcima, ima nisku razinu kiselosti a i u njemu su prisutni posebne ljekovite komponente iz cvjetova Manuka drveta.
Manuka med i akneManuka med i ljepota licaManuka je jedinstveno zimzeleno drvo i raste nekultivirano na širim područjima Novog Zelanda.  Cvate ljeti, a intenzivan miris koji daju njegovi lijepi, crveno-rozi cvjetovi. Od davnina, domoroci Maori koriste manuku kao lijek.

Nema komentara:

Objavi komentar