Tribulus - tribestan jeftinije i 60%


Tribulus Max

Još jedan vrhunski preparat sam našao iz ove grupe, a to je tribulus extreme od kompanije"Piping Rock".  96 ocjena korisnika sa prosječnom ocjenom 4,5.

Ultra Tribulus Max , 1000 mg, 100 Kapsule za samo 5$  


Kliknite na link i kupite. Kupite do 22 eura tako da imate još veću uštedu.

http://tinyurl.com/s8s52fw

Dostavljaju širom svijeta. U Hrvatsku preparati stignu za nekih 14 dana. Poštarina oko 4$.

          

-------------------------------------------------------------------------------------------
Tribulus terrestris
Tribulus Terrestris je biljka koja se već stoljećima koristi za povećanje fertileteta i pomlađivanju tijela. Glavni učinci biljke su da povećava libido, poboljšava i produžuje ejakulaciju, izradu spermatozoida te povećava aktivnost i količinu spermatozoida. Povećava uzdizajući učinak testosterona kroz povećanje lutenizirajućeg hormona (LH). LH je odgovoran za upućivanje vašeg tijela na proizvodnju testosterone. Povećavanjem razine testosterona u tijelu povećavaju se anaboličke funkcije (izgradnja mišića) te snaga mišića
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Horny Goat Weed - Epidium
Horny Goat Weed (epidemium) je biljka uzgajana u Aziji i Mediteranskom području, koristi se već stoljećima u sportske te medicinske svrhe kao sredstvo za povećanje libida i potencije. Snižava razinu kortizola (hormona stresa).Visoke razine kortizola uzrokovanog stresom pogoršavaju libido te djeluju negativno na volju i opće stanje. Horny Goat Weed smatra se najboljim prirodnim aktivatorom libida i seksulane želje, kako za muškarce, tako i za žene. Osim jačanja seksualne želje dokazano poboljšava i cirkulaciju, umanjuje umor te poboljšava proizvodnju sperme.

Maca
Tradicionalno uzgajana u andskim prostorima na visinama preko 3500 m zbog svojih svojstva kao izvor energije snage i plodnosti. Poznata je i pod nazivom „Peruanski ginseng“ jer daje snagu, energiju i potiče seksualnu aktivnost. Zbog njezinih prirodnih i snažnih svojstava koristi se kod erektilne disfunkcije.

Nema komentara:

Objavi komentar