Ekstrakt bijelog graha jeftinije i 50%

Za zdravo mršavljenje jedan od najpopularnijih preparata je ekstrakt bijelog graha.
I na tom polju vam Iherb nudi najbolju moguću ponudu.  usporedio sam preparate i ušteda je i 50% na iste ili slične kvalitete.


Natrol, Carb Intercept, Phase 2, bijeli grah, 120 kapsula za samo 125,34kn +4$ dostave

Ako kupujete prvi put na Iherbu dobijete još 10%   popusta klikom na link sa kodom:

http://hr.iherb.com/natrol-carb-intercept-phase-2-white-kidney-bean-120-capsules/2277#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-us&w=white%20kidney%20bean&rc=140&sr=null&ic=1?rcode=grn295


----------------------------------------------------------------------------------------

Now Foods, All-Natural Phase 2, Starch Neutralizer, 500 mg, 60 kapsula za samo 65,56 kn

Ako kupujete prvi put na Iherbu dobijete još 10% popusta klikom na link sa kodom:

http://hr.iherb.com/now-foods-all-natural-phase-2-starch-neutralizer-500-mg-60-veggie-caps/742?rcode=grn295

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ekstrakt bijelog graha:
Bijeli grah je koristan pri smanjenju tjelesne mase jer sadrži ugljikohidrate i blokatore škroba. Ekstrakt bijelog graha blokira rad probavnog enzima alpha-amylase. Alpha-amylase igra ključnu ulogu u probavi hrane. Kao probavni enzim, alpha-amylase je nužan za metabolizam škrobnih ugljikohidrata. Ovaj enzim je odgovoran za razbijanje škroba u oblik koji može biti apsorbiran u Vašem gastrointestinalom traktu. Blokirajući učinak alpha-amylase encima, ekstrakt bijelog graha rezultirati će neprobavljivosti nekih škrobova. Ovo rezultira u apsorpciji manje kalorija i koristi bržem gubitku tjelesne mase.

Ekstrakt bijelog graha blokira proizvodnju i korištenje alpha-amylase, enzim koji metabolizira škrob u gastrointestinalom traktu. Tim procesom sprječava da tijelo apsorbira što više kalorija i ugljikohidrata i na taj način zaustavlja jednu trećinu ugljikohidrata koju jedete svaki dan da se pohranjuju u masnoće. Da bude učinkovit, ekstrakt bijelog graha mora biti u gastrointestinalom traktu u isto vrijeme kada i ugkljikohidrati koje konzumirate.

3 komentara:

 1. I am so thankful to open this kind of site of yours because you really helped me so much to know how and what to do when there are things that will happen like this because honestly I really don’t know what to do in terms of same topic.  Body Buildo
  Hot Shaper
  Aire Bra

  OdgovoriIzbriši
 2. Administrator je uklonio komentar.

  OdgovoriIzbriši
 3. Administrator je uklonio komentar.

  OdgovoriIzbriši