Ekstrakt bijelog graha jeftinije i 50%

Za zdravo mršavljenje jedan od najpopularnijih preparata je ekstrakt bijelog graha.


Kupujte direktno od proizvođača eksrtakta  bijelog graha poznate američke kompanije Pipingrock. Ja skupujem od njih već tri godine i jako sam zadovoljan i proizvodima i dostavom, a cijene su neusporedivo manje nego kod nas.
97 recenzija kupaca. Srednja ocjena proizvoda 4,5.

Ultimate Carb Control Bijeli grah, 6000 mg, 90 Kapsula.


Za samo 9 eura

Kliknite na link sa kodom za dodatnih 5$ popusta pri prvoj kupnji i imate potpunu uštedu :

http://tinyurl.com/qw9khoe • Poštarina 4,7 $.
 • Preparati stignu za 14 dana!!!!
 • Plaćanje karticom ili Paypalom.


 • ---------------------------------------------------------------------------

  Ekstrakt bijelog graha:

  Bijeli grah je koristan pri smanjenju tjelesne mase jer sadrži ugljikohidrate i blokatore škroba. Ekstrakt bijelog graha blokira rad probavnog enzima alpha-amylase. Alpha-amylase igra ključnu ulogu u probavi hrane. Kao probavni enzim, alpha-amylase je nužan za metabolizam škrobnih ugljikohidrata. Ovaj enzim je odgovoran za razbijanje škroba u oblik koji može biti apsorbiran u Vašem gastrointestinalom traktu. Blokirajući učinak alpha-amylase encima, ekstrakt bijelog graha rezultirati će neprobavljivosti nekih škrobova. Ovo rezultira u apsorpciji manje kalorija i koristi bržem gubitku tjelesne mase.

  Ekstrakt bijelog graha blokira proizvodnju i korištenje alpha-amylase, enzim koji metabolizira škrob u gastrointestinalom traktu. Tim procesom sprječava da tijelo apsorbira što više kalorija i ugljikohidrata i na taj način zaustavlja jednu trećinu ugljikohidrata koju jedete svaki dan da se pohranjuju u masnoće. Da bude učinkovit, ekstrakt bijelog graha mora biti u gastrointestinalom traktu u isto vrijeme kada i ugkljikohidrati koje konzumirate.

  3 komentara:

  1. I am so thankful to open this kind of site of yours because you really helped me so much to know how and what to do when there are things that will happen like this because honestly I really don’t know what to do in terms of same topic.   Body Buildo
   Hot Shaper
   Aire Bra

   OdgovoriIzbriši
  2. Administrator bloga uklonio je komentar.

   OdgovoriIzbriši
  3. Administrator bloga uklonio je komentar.

   OdgovoriIzbriši