Acai prah organski jeftinije i 50%


Evo stiže još jedno otkriće za sve koji vole prirodne organske preparate. Acai prah organska proizvodnja, vrhunski brend, a po zaista najkonkurentnijoj cijeni. Organski Acai prah 227 gr za samo 186,08 kn +20,67kn dostave

Ako preračunamo dobijemo da nas 100 gr košta samo 91,00 kn sa dostavom na  adresu.

Naravno ako prvi put kupujete na iherb.com dobit će te 5$ popusta za kupnje do 40$ ili 10$ za kupnje iznad 40$. Kliknite na link sa kodom za popust i registrirajte se :

http://hr.iherb.com/madre-labs-simply-acai-organic-powder-8-oz-227-g/32882?rcode=grn295

Pogledajte cijelu ponudu Acai preparata klikom na link sa popustom:

http://hr.iherb.com/acai-berry-juice-extract?rcode=grn295

Trošak dostave vam je neznatan (izabrati AIRMAIL, ne više od 1,8kg)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
To je crno bobičasto voće Acai palme, posebno cijenjeno u Južnoj Americi. Tamo ih se konzumira uglavnom zbog prehrambene vrijednosti, jer su bogat izvor vitamina i minerala, a osim toga pomažu i kod regulacije tjelesne težine i detoksikacije tijela te se kaže da spadaju u kategoriju "super hrane".


Acai bobice znanstveno dokazano sadrže sastojke koji pomažu pri gubitku kilograma. Sadrže izuzetno visoku koncentraciju antioksidanata koji pomažu u borbi protiv preranog starenja jer sadrže 10 puta više antioksidanata od crvenog grožđa te 10 do 30 puta više antocijanina od crvenog vina.

Acai bobice ne samo da ubrzavaju metabolizam nego i efektivno smanjuju osjećaj gladi, pomažu u izgradnji mišića te daju dodatnu energiju i vitalnost što nam omogućava preoblikovanje tijela i sagorijevanje masnoća.

Nema komentara:

Objavi komentar