Tekući klorofil jeftinije i do 60%

Još jedno svoje otkriće na polju uštede vam predstavljam. Po mom mišljenju nema bolje ponude. Tekući klorofil od jedne od vodećih kompanija na polju prirodnih preparata. Uistinu po
najpovoljnijim uvjetima. Ušteda sigurna. Kupujte direktno od proizvođača kompanije Pipingrock. Ja
od njih kupujem godinama i zadovoljan sam sa svime.

Liquid Chlorophyll ,  473 ml. Za samo 42,00kn

Kliknite na link sa kodom za dodatnih 5$ popusta pri prvoj kupnji i imate potpunu uštedu :-------------------------------------------------

Klorofil

Klorofil  je prvi produkt svjetlosti i stoga sadrži više svjetlosne energije nego bilo kojeg drugog elementa.  Klorofil  je temelj cijelog biljnog života.  Sadrži puno kisika kao i sve zelene biljke koje sadrže klorofil.  Mozak i sva tjelesna tkiva  funkcioniraju optimalno u okolni sa visokim stupnjem kisika. Klorofil ima alkalni utjecaj na tijelo i povećava kapacitet krvi za prijenos kisika.


Molekularna struktura klorofila vrlo je slična strukturi hemoglobina, koji je nužan za stvaranje crvenih krvnih stanica i prijenos kisika. Klorofil se u organizmu “ponaša” kao hemoglobin. Budući da sa sobom nosi znatne količine kisika, klorofil u crijevima podržava “dobre” aerobne bakterije kojima je kisik potreban za rast i opstanak. Stoga je klorofil iznimno važan za crijevnu floru i normalnu probavu. 

 • alkalizira organizam:  Klorofil alkalizira organizam (sprečava kiselost i čini krv lužnatom).
   
 • anti-kancerogen: Istraživanja, objavljena u časopisima "Carcinogenesis" i "Food and Chemical Toxicology" jasno pokazuju, da klorofil inhibira kancerogene.
   
 • Zbog snažnog antioksidativnog učinka klorofil pomaže u sprečavanju ateroksleroze i održava zdravlje srčanožilnog sustava.
   
 • Snažan pročišćujući učinak jedno je od glavnih svojstva klorofila koji pomaže uklanjanju teških metala i drugih štetnih tvari iz organizma.
   
 • antiseptik:  Klorofil jača otpornost stanica i na takav način pomaže našem organizmu da se bori s bakterijama.
   
 • zadah iz usta: Uklanjanje neugodnog zadaha iz usta je dodatni bonus uzimanja klorofila. 
   
 • Klorofil snabdijeva tijelo magnezijem, opskrbljuje stanice kisikom, sadrži vitamini K, C, folnu kiselinu, željezo, kalcij, proteine.

 

3 komentara:

 1. Je, kada se doda poštarina ispada 10 kn skuplje od najjeftinijeg klorofila kod nas na trzistu.
  Hvala.
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 2. Je, kada se doda poštarina ispada 10 kn skuplje od najjeftinijeg klorofila kod nas na trzistu.
  Hvala.
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Kako naruciti , cijena postarine ?

  OdgovoriIzbriši