Phosphorus homeopatija jeftinije 50%

Phosphorus homeopatija jeftinije i 50%

Za sve ljubitelje homeopatije evo homeopatskih preparata po povoljnijim cijenama.  Na iHerbu je veliki izbor homeopatskih preparata.  Za sve koji žele kupiti "Phosphorus ovo je prava ušteda za Originalni pripravak jedne od vodećih kompanija na polju homeopatskih preparata "Boiron" po najnižoj cijeni na tržištu:

Boiron,  Phosphorus, 30C,  80 peleta  za samo 48,00 kn

Naravno ako prvi put kupujete na iherb.com dobit će te 10% popusta za prvu narudžbu. Kliknite na link sa kodom za popust i registrirajte se

 http://hr.iherb.com/boiron-single-remedies-phosphorus-30c-approx-80-pellets/58021?rcode=grn295


--------------------------------------------------------------------------------

Phosphorus                                                                                                  

Phosphorus je homeopatski preparat koji se pravi od fosfora. Prikladan je za ljude koji se iscrpe nakon kraćeg tjelesnog naprezanja, za povećanje kondicije.


 
Osobe kojima se Phosphorus prepisuje su otvorene, suosječajne, šarmantne, karizmatične, ljudi koji u mladosti osvajaju svojim optimizmom, razdraganošću, osetljivi su i jako osjećajni, romantični, strastveni i prilično preplašeni. Živahni su, kreativni, skloni umjetnosti, naročito muzici. Ipak, zbog prevelike želje da svuda stignu, svuda budu pristuni, u svemu učestvuju, lako se iscrpe.  

Obično su mršavi, privlačni, umiljati, sjajnih očiju sa dugačkim trepavicama. Imaju skladne pokrete i vole život. Imaju veliki broj prijatelja, žude za društvom. Često su veoma žedni, žude za hladnim pićima, sladoledom, čokoladom, ribom, gaziranim pićima i slanom hranom.

Pričaju u snu i detaljno se sjećaju svih detalja snova koji često traju jako drugo. Ljubav je smisao njihovog života i, ako se u toj oblasti nisu realizovali, često se bave umetnošću, potrebno im je društvo ali često mogu biti lakoverni i previše otvoreni prema drugima. Skloni su ljubavnim razočarenjima, često imaju su vidoviti i imaju proročke snove.

Djeca se često boje mraka, uplašena su pričama o duhovima, ne mogu da spavaju nakon strašnih priča i televizijskih emisija. Traže upaljeno svijetlo u hodniku i odškrinuta vrata od spavaće sobe. Čak se i kao odrasli boje mraka.

Phosphorus se koristi kod promuklosti i laringitisa. Nije neuobičajeno da ovim osobama loše funkcioniše tireoidna žlezda, naročito kod žena posle porođaja. Slaba točka su im pluća, pa su prisutni kašalj, bol u grudima, prehlade, ispljuvak obojen svežom krvlju, teško disanje, bronhitisi, astma. Ovaj preparat također može bit koristan kod artritisa, ciroze jetre, dijabetesa, atopijskog dermatitisa, gastritisa, glavobolje, povišenog tlaka, ihtioze, gripe, karcinoma, multiple skleroze, psorijaze, skolioze, šizofrenije, senilnosti, tinitusa, tuberkuloze, zastojne srčane slabosti.

Nema komentara:

Objavi komentar