Stres simptomi i preporuke

Stres simptomi i preporuke

Evo preporuke za sve koji su pod stresom.  Meni je puno pomogao dok sam bio izložen stresnim situacijama. Posebno što sam na netu naišao na mnoštvo svjedočanstava o djelotvornosti Laminine u stresnim situacijama i kod nesanice.

Jedinstven prirodni preparat kompanije LifePharm iz ovojnice oplođenog jajeta. Preporučamo ga svima jer svima će pomoći. Najmoćniji prirodni preparat za regeneraciju svake stanice u tijelu i obnove životne sile i radosti. Prava prirodna hrana za oporavak matičnih stanica kao i svih stanica u tijelu.  Time se vrši regeneracija svih organa i kompletnog organizma. 

U oplođenom ptičjem jajetu pronađen je faktor rasta fibroblasta koji ubrzava zacjeljivanje tkiva i poboljšava stanično zdravlje. Kombinacija faktora rasta fibroblasta, aminokiselina i vitamina u Laminine daje iznenađujuće zdrastvene učinke.

Najdjelatniji prirodni pripravak za sve, a posebno za one koji imaju problema sa spavanjem i stresom.
Detaljnije o ovom preparatu i naručivanju pogledajte na: 
 

-------------------------------------------------------------------------------------

Kao odgovor na stres, naše tijelo pokreće prirodan mehanizam zaštite. Međutim, ako taj mehanizam radi stalno, može naškoditi našem zdravlju.  
Nadbubrežne žlijezde nalaze se odmah iznad bubrega i sastoje se od kore i srži. Glavna funkcija nadbubrežnih žlijezda je regulacija odgovora na stres putem sinteze hormona stresa - kortizola i adrenalina. Kada nervni sistem osjeća psihičku ili fizičku opasnost, nadbubrežne žlijezde počinju ispuštati u krv adrenalin i noradrenalin. Hormoni stresa odmah stežu krvne žile i podižu tlak.

Krvne žile u crijevima istodobno se zatežu, što uzrokuje naprezanje stomačnih mišića i zaustavlja sve probavne procese. Ovo djelomično objašnjava zašto se hrana tako teško probavlja, ako ju jedete pod stresom.

Svakodnevne obaveze, gubitak posla, nerazumjevanje sve to dovodi do stresa.

No naše tijelo nije stvoreno da se nalazi u stalnom stresu. Našim nadbubrežnim žlijezdama potreban je period odmora nakon perioda sinteze stresnih hormona. Pretjerani rad nadbubrežnih žlijezda može uzrokovati visoki krvni tlak, anksioznost, depresiju, promjene raspoloženja i druge psihičke probleme. Ako nadbubrežne žlijezde rade u takvom ritmu duže vremena, mogu se istrošiti i uopće prestati raditi. To može uzrokovati kronični umor, nesanicu, alergije, hipoglikemiju i druge probleme.

Nema komentara:

Objavi komentar