Vitamin B12 simptomi, jeftinije i 50%

Jedan od vitamina na koji većina ne obraća pozornost, a čiji manjak  izaziva veliku štetu  čovjeku.  Vegetarijanci i vegani moraju ozbiljno pristupiti ovom problemu. Jer posljedice mogu biti teške.

Mom prijatelju Josipu koji je vegetarijanac, pazi na zdravu prehranu i bavi se sportom praktično preko noći pojavili su se simptomi koji su ukazivali na deficit B12. U prvom redu je drastični pad volje i želje za bilo kakvom aktivnosti. Slabost na svim poljima. Na svu sreću brzo je uvidio u čemu je problem i istražio na internetu sve o B12.  Te našao  B12 od Solgara. Nakon samo nekoliko tableta on se potpuno preporodio. Vidjevši što se njemu dogodilo sam i ja sam krenuo  koristiti B12 i vrlo brzo osjetio poboljšanje na polju volje i aktivnosti. Te ga svima preporučujem.


Iherb šalje B12 od Solgara širom svijeta i to po nevjerojatno niskim cijenama dostave. Te je preko njega najisplativija kupnja.

Solgar,  Sublingual, Methylcobalamin B12, 60 kapsula, 1000mcg,

Za samo 7 eura

Upravo sam kupio dvije bočice vitamina B12 za samo 14 eura, a cijena dostave bila je samo  1 euro.  Kliknite na link i uštedite:-----------------------------------------------------------

Vitamin B12Nedostatak B12 nalikuje na mnoge znakove starosti – kad je B12 nizak mogu se pojaviti ataksija (drhtavi pokreti i nestabilno držanje), mišićna slabost, spastičnost, inkontinencija, usporene reakcije, gubitak pamćenja, dezorijentacija, depresija i konfuznost. Velike količine folne kiseline mogu ubrzati neuropsihijatrijske komplikacije kod osoba s nedostatkom B12.15 Budući da je unos folne kiseline kod vegetarijanaca prilično visok (iz zelenog povrća i proizvoda od žitarica koji su obogaćeni folnom kiselinom), oni koji se drže vegetarijanstva mogu imati povećan rizik od neuroloških i psiholoških problema.


Bez obzira dali ste vegetarijanac ili niste uzmite vitamin B12 sigurno će te popraviti kvalitetu svog života.
----------------------------------------------------------------------------------


3 komentara:

  1. Već godinu dana kupujem preko iHerba Solgarov B12. Zadovoljan sa B12, cijenom i dostavom.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja očekujem ovih dana svoj B12 od Solgara koji sam također naručio preko iHerba.

    OdgovoriIzbriši
  3. I always like your blog post because you always comes with different ideas and information. I always shared your site post with my friends. Keep posting and i will follow you.amino acid complex

    OdgovoriIzbriši