Graviola jeftinije

Graviola jeftinije i 60%


Graviola danas postaje sve popularnija.  Tako da iznosim neke informacije do kojih sam došao o ovoj
vrhunskoj biljci.

Predstavljam vam Graviolu kompanije Pipingrock.  Vrhunska graviola, a po najnižoj cijeni na tržištu. 80 recenzija potrošača sa srednjom cijenom 4,9 od 5.


Graviola Soursop, 1000 mg, 120 Capsules


Za samo 58,00kn

Dostava će vas koštati još nekih 4,7$.  Tako da se isplati kupiti više kutija(do 22 eura) kako bi ušteda bila potpuna.

Ako prvi put kupujete preko ovog portala dobijete i 5$ popusta.


Kliknite na link sa kodom za popust i uštedu i imajte potpunu uštedu:http://tinyurl.com/y2gae87n
Mene su na ovaj portal privukle njihove " lude cijene" te od njihkupujem prirodne proizvode već više godina..  Ne samo da su cijene bile ludo niske nego me je i dostava koštala samo 4,7$.  

  • Poštarina 4,7$.
  • Dostava širom svijeta i u sve države EU.
  • Preparati stignu za 14 dana!!!!
  • 5$ popusta pri prvoj kupnji
  • Plaćanje karticom ili Paypalom.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Graviola korisne informacije sa interneta

 

Graviola (lat. Annona muricata; na mnogim mjestima još i "soursop" ili "guanábana") je zimzelena biljka koja se u alternativnoj medicini koristi za liječenje raka. Znanstvena istraživanja potvrđuju njena antikancerogena svojstva.
 
Graviola je  malo tropsko drvo, zimzelena biljka porijeklom iz Srednje i Južne Amerike. Raste u Meksiku, na Karibima, Kolumbiji, Peruu i Venezueli, podsaharskim zemljama Afrike te u jugoistočnoj Aziji, područjima visoke vlage u kojima su zime relativno tople.
Ne podnosi temperature ispod 5 stupnjeva jer dolazi do oštećenja lišća i sitnijih grana a plodovi gube na kvaliteti. Kora, lišće, korijen i plodovi tog stabla već stoljećima su neizostavan dio arhive znanja mnogih naroda bogate prošlosti.
 
Podrijetlom je iz Južne i Srednje Amerike, a raste i u raznim afričkim zemljama. Uzgaja se danas također i u Aziji, u vlažnim i vrućim područjima. U Brazilu i drugim južnoameričkim zemljama graviola se uglavnom konzumira kao osvježavajući sok, te u slasticama i konditorskim proizvodima 
 
Zreli plodovi graviole bogat su izvor vitamina C, B1 i B2 te fosfora. Također su izvrstan izvor vlakana, antioksidansa, kalcija i kalija.
 
Istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Natural Products, nakon studije provedene na Katoličkom sveučilištu u Južnoj Koreji potvrdilo je da graviola selektivno ubija stanice raka "10.000 puta učinkovitije od adriamicina".Na južnokorejskom sveučilištu su potvrdili da graviola ubija stanice raka, ali čuva zdrave stanice, što je razlikuje od kemoterapije koja neselektivno uništava sve reprodukcijske stanice.  Studija na Sveučilištu Purdue otkrila je da sastojak iz lišća graviole precizno i selektivno ubija stanice raka između ljudskih stanica, te je posebno učinkovit protiv raka prostate, gušterače i pluća.
Osim toga što djeluje na rak, graviola ima i druga ljekovita svojstva - djeluje protiv bakterija, gljivica i parazita, regulira krvni tlak i pomaže kod stresa, depresije te živčanih poremećaja.
Južnoamerički Indijanci koji žive u području rasta graviole koriste sve dijelove ovoga stabla (koru, lišće, korijen, sjeme) za liječenje bolesti srca, astme, artritisa te problema s jetrom.
  
Nutritivne informacije 
Količina u 1
Kalorije (kcal) 66

Masti 0,3 g
Zasićene masne kiseline 0,1 g
Polinezasićene masne kiseline 0,1 g
Mononezasićene masne kiseline 0,1 g
Kolesterol 0 mg
Natrij 14 mg
Kalij 278 mg
Ugljikohidrati 17 g
Dijetna vlakna 3,3 g
Šećeri 14 g
Bjelančevine 1 g
Vitamin A2 IUVitamin C20,6 mg
Kalcij14 mgŽeljezo0,6 mg
Vitamin D0 IUVitamin B60,1 mg
Vitamin B120 µgMagnezij21 mg


Nema komentara:

Objavi komentar