Calcarea Carbonica homeopatija jeftinije


Za sve ljubitelje homeopatije evo homeopatskih preparata po povoljnijim cijenama.  na iHerbu je veliki izbor homeopatskih preparata.  Za calcarea carbonica ovo je prava ušteda za svakoga tko ih koristi

Boiron,  Calcarea Carbonica, 30C,oko 80 peleta  za samo 48,00 kn

Naravno ako prvi put kupujete na iherb.com dobit će te 10% popusta za prvu narudžbu. Kliknite na link sa kodom za popust i registrirajte se

http://hr.iherb.com/boiron-single-remedies-calcarea-carbonica-30c-approx-80-pellets/57854?rcode=grn295 
 
---------------------------------------------------------------------------------------


Calcarea Carbonica   homeopatski preparata

Temelji homeopatije su postavljeni još prije više od 200 godina. Njemački doktor Samuel Hahnemann otkrio je drugačiji pristup bolesnima, koja se zove homeopatija (potjeće od grčke rijeći koja znači slično patnji). Kao i Hipokrat prije 2000 godina, i on je shvatio da postoji dva pristupa da se lijeći narušeno zdravlje, jedan je zasnovan na suprotnosti, a drugi na sličnosti.
Princip sličnosti odgovara narodnoj izreci "klin se klinom izbija". Napr. sjeckanje crnog luka izaziva pecenje i suzenje očiju i curenje iz nosa. Ukoliko se neko razboli od kijavice ili prehlade, koja stvara slične simptome, može da mu/joj pomogne homeopatski preparat od crnog luka.
            
( Kalcium karbonat: CaCO3, ljuska morske školjke, krečnjak )
Ovo je homeopatski preparat napravljen od kalcijum karbonata.
                                          


 

Osobe kojima odgovara ta remedija su najčešće pretile, sa dosta bora na čelu. Mogu bit i mršave. Uživaju u tome da usrećuju druge. Loše im je od bilo kojeg napora, a mogu se oznojiti i ostati bez daha i od penjanja uz stepenice. Stalno im je hladno, ali se dosta i znoje. Potreseni su kada vide patnju i nepravdu, a naročito kada vide strašne događaje. Imaju i velike i brojne strahove: od buba, pauka, pasa, duhova, siromaštva, bolesti, mraka, visina, smrti, nesreće, mišev, karcinoma. Kao dijeca se boje strašnih priča, duhova i mraka, pa nekada imaju i noćne more, žive snove.

Djeci se često znoji glava i mirni su, sede i igraju se tamo gdje su im roditelji rekli. Iako su spora, dijeca mogu biti veoma bistra. Dijeca su često punačka ili mršava sa većom glavom i izraženim trbuščičem.

Tipičan Calcarea pacijent je odgovoran, radišan. Veoma su pouzdani i na njih se prijatelji mogu osloniti. Nekada se dešava da previše rade. U stanju su da rade do krajnje iscrpljenosti, a onda odustaju. Teško se prilagođavaju i mjenjaju. Sporo se prilagođavaju novim situacijama, dugo im treba da nešto započnu, a isto tako dugo im treba da to i završe. Sporo uče, sporo menjaju mišljenje.

Calcarea carbonica je indicirana kod akni, impetiga, astme, afti, alergije, napadaja panike, lumbaga, bradavica, bronhitisa, bubrežih kamenaca, depresije, ekcema, epileptičkih napadaja, glavobolje, pretilosti, maligniteta, gušavosti, mononukleoze, multiple skleroze, psorijaze, reumatoidnog artritisa, kroničnog umora, varikoznih vena, skolioze, opstipacije, upale uha, upale krajnika....

_____________________________

-Homeopatija se temelji na tri važna načela. Ona su:

- ZAKON SLIČNOSTITreba postojati veza između bolesti i pripravka. Osnovni princip homeopatije jest dakle princip "slično se liječi sličnim" - "similia similibus curentur" - što znači da se bolest može tretirati supstancom koja je u stanju proizvesti simptome slične onima od kojih pati pacijent. Već samo ime otkriva nam taj princip: riječ homeopatija je grčkog porijekla: homois = sličan, pathos = bolest.

- INFINITEZIMALNOSTHomeopatija koristi biljne, mineralne i kemijski proizvedene mješavine prirodnih supstanca. Oni se po određenom postupku sve više razrjeđuju, čime se postižu sićušne, lat. infinitezimalne, gotovo neznatne doze originalne supstance.

- CJELOVITOSTBudući da homeopatija smatra osobu cjelinom, svaki se tretman temelji na pretpostavci da je svaka bolest vidljiva manifestacija dublje ukorijenjenog poremećaja.


Detaljnu ponudu pogledajte stranici za homeopatiju.  Pri učlanjenju i prvoj narudžbi imate i dodatnih 5$ popusta. Kliknite na link sa kodom za popust, registrirajte se besplatno i štedite:

http://hr.iherb.com/homeopathy?rcode=grn295

Evo djelića ponude:

Hyland's, #11 Nat. Sulph. 30X, 500 Tablets  za samo 62,42 kn

Pri učlanjenju i prvoj narudžbi imate i dodatnih 5$ popusta. Kliknite na link sa kodom za popust, registrirajte se besplatno i štedite
http://hr.iherb.com/p/29778?rcode=grn295

Nema komentara:

Objavi komentar