Kordiceps sinensis jeftinije i 50%

Kordiceps sinensis povoljnije

Kordiceps sinensis je jedna od najmoćnijih kineskih gljiva.  Te je preporučam svima. Ja sam dugo godina koristio kordiceps od jedne kineske firme i vrhunski je.


To je kordiceps kompanije Tiens koja je vodeća na polju kineske tradicionalne medicine u svijetu.  Jedini u Hrvatskoj i šire prodaju originalni kineski kordiceps.

Po najpovoljnijoj cijeni ovaj kordiceps možete ga kupiti na stranici: 


Najpovoljnija je članska kupnja, a postoji i mogućnost i za dodatne popuste što je najniža cijena za originalni kineski kordiceps.


------------------------------------------------------------------------------------


Želite li kordiceps po najpovoljnijoj cijeni, a iz Amerike onda je Pipingrock najbolji izbor za kupovinu

71 recenzija kupaca i 4,7 ocjena od 5. Komentari i iskustva onih koji su koristili ovaj kordiceps su odlična praktično kao i kod kordicepsa koji su iz Kine.  Dovoljan argument za kupnju uz tako nisku cijenu.


Cordyceps Sinensis, 600 mg, 120 Capsules


Za samo 60,00 kn  (Akcija)

Dostava će vas koštati još nekih 4,7$.  Tako da se isplati kupiti više kutija(do 22 eura) kako bi ušteda bila potpuna.

Ako prvi put kupujete preko ovog portala dobijete i 5$ popusta.


Kliknite na link sa kodom za popust i uštedu i imajte potpunu uštedu:http://tinyurl.com/y29doacaMene su na ovaj portal privukle njihove " lude cijene" te sam naručio više bio preparata.  Ne samo da su cijene bile ludo niske nego me je i dostava koštala samo 4,7$.  Te sam dobio i 5$ popusta pri prvoj kupnji.

  • Poštarina 4,7$.
  • Dostava širom svijeta i u sve države EU.
  • Preparati stignu za 14 dana!!!!
  • Plaćanje karticom ili Paypalom.


--------------------------------------------------------------------

Područja primjene prirodnoga kordicepsa za preventivu:

On je veoma efikasno sredstvo za regulaciju imuniteta. Regulacijsko djelovanje kordicepsa ispoljava se u dva smjera: on ne samo da može pojačati imunitet, već može i znatno sniziti prekomjerno ispoljavanje imuniteta u nekih ljudi.

Služi kao prirodni antibiotik. Kordiceps vrši bakteriostatično djelovanje protiv nekoliko desetaka patogenih bakterija kao što su pneumokok, streptokok, zlatni stafilokok.  Ima protuupalno djelovanje. U tome pogledu kordiceps ne zaostaje pa čak i nadmašuje hidrokortizon po učinkovitosti. Umjereno proširuje krvne žile, povećava dotok krvi u srce i pluća. Zahvaljujući tome što umjereno i dugotrajno povećava dotok krvi u koronarne arterije, kordiceps može spriječiti stvaranje tromba. Kordiceps ima takve farmakološke učinke kao što su: povećana sposobnost suprostavljanja umoru, glad za kisikom, smanjuje nivo lipida u krvi, pomaže u smirivanju i povećanju sposobnosti stanica protiv oksidacije.

Cordyceps sinensis je rijetka gljiva koja raste u planinama Tibeta, Nepala i Kine i spada u red najpotentnijih “medicinskih gljiva”.

Cordyceps sinensis koristio se u tradicionalnoj kineskoj medicini kao prirodni lijek više od 2000 godina, a zapadni svijet ga poznaje tek relativno kratko.

Cordyceps ukupno sadrži 77 makro i mikroelemenata, 80 vrsta enzima, 18 aminokiselina (sve esencijalne kiseline), brojne antioksidanse, beta karoten, vitamine E i C, minerale selen, cink, molidben, krom, bakar, bor, koenzim Q10, imunomodelirajuće polisaharide te nezasićene kiseline.

Brojna znanstvena istraživanja potvrđuju moćna svojstva Cordycepsa, a neka od njih su sljedeća;
-snižava kolesterol
-sprječava nekontroliran rast stanica karcinoma
-jača imunitet tijela
-poboljšava plodnost
-prirodan antibiotik
-antitoksikant
-pojačava izdržljivost tijela i energiju
-regulira šećer u krvi
-pomaže kod bolesti bubrega i jetre
-moćan afrodizijak za muškarce i žene

Cordyceps sinensis: za održavanje imunološkog sustava i podržavanje njegovog djelovanja, snage, energije, izdržljivosti organizma, podizanje raspoloženja i seksualne moći kao i mnogo drugih stvari! Dugo i pažljivo čuvanu tajnu gljive Cordyceps sinensis otkrila je Kineska akademija znanosti 1995. godine kada je objavila informacije kineskih careva o sastojcima najjačeg prirodnog lijeka na svijetu!


1 komentar:

  1. Ovo je moj omiljeni kordiceps. Kupujem ga preko iHerba već mjesecima

    OdgovoriIzbriši