Kako kupovati preko Ebaya još jeftinije

Ebay je jedan od vodećih portala u svijetu za online kupovinu. Praktično na njemu možete naći sve iz cijelog svijeta.

Želite li još jeftinije proći pri kupnji na Ebayu onda vam savjetujem da s eučlanite besplatno na jednom od vodećih portala za cash back. Fatwallet vam omogućuje ostvarenje povrata na vaš račun nakon obavljene kupnje..

I ne samo da će te uštedjeti pri kupnji na Ebayu nego i na 1600 drugih vodećih online dućana. Povrat novca je od 1 do 14%.  Tako da nema smisla bacati novce. 
 
Uistinu ne kupujte na internetu prije no što provjerite dali je vaš dućan na spisku od preko 1600 online dućana  za cash back. Te ako jeste sa par klikova ostvarite pravu uštedu.  To jest povrat djela sredstava na vaš konto.

Učlanite se potpuno besplatno  i ostvarujte povrat novca na vaš konto i to samo sa par dodatnih klikova
 
 
Prvo se besplatno registrirate, a zatim uvijek kada želite kupovati na ebayu prvo se logirajte na svoj račun u fatwaletu, a zatim sa njega sa par klikova odete na portal Ebay i tamo obavite kupnju  ko i uvijek.

Nakon potpuno realizirane kupnje i dostave  robe vi će te dobiti određeni procent povrata novca na vaš račun.

-------------------------------------------------------------------------------
Dok kupujete, vodite računa o tome kakvu „ocjenu“ ima prodavač od kojeg želite kupiti predmet. Preferirajte one koji imaju 100.00% pozitivan „feedback“ i više prodanih predmeta (broj koji se nalazi pored korisničkog imena prodavača. Time ćete često izbjeći nepotrebne neugodnosti i strahove.

Prije nego se odlučite na kupnju, osim opisa predmeta, provjerite i šalje li prodavač u Hrvatsku te po kojoj cijeni. Prodavači iz Kine najčešće svoje odjevne predmete šalju besplatno, a ako se radi o nekom skupljem predmetu dobit ćete broj pošiljke tako da u svakom trenutku možete dobiti uvid gdje se vaš paket nalazi. Ako se želite unaprijed osigurati da dobijete broj pošiljke, kontaktirajte prodavača prije kupnje i upitajte ga nudi li opciju praćene pošiljke (tracking number) te morate li za tu, preporučenu pošiljku platiti više. Iako je uvijek naznačena cijena pošiljke, nije loše unaprijed se osigurati i poslati upit. Ne košta vas ništa, a bit ćete mirniji, posebice ako ste novi u „eBay shopping svijetu“.
 
Vodite računa da kupujete veličinu koja vam odgovara, ako kupite manju svojom greškom, nažalost, prodavač nije ništa kriv te sami snosite rizik jer niste pročitali opis ili tablični prikaz veličina.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Velik broj predmeta na eBayu prodaje se putem Buy It Now (kupi odmah) opcije. To znači da je prodavatelj spreman prihvatiti fiksnu cijenu za predmet, po principu tko prvi dođe, njegovo je. Kupnju Buy It Now artikla možete odmah dovršiti koristeći PayPal ili drugi način plaćanja prihvaćen od strane prodavatelja
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ebay i aukcijska kuća Sotheby’s udružili su snage te će se od jeseni aukcije moći uživo moći pratiti i sudjelovati u aukcijama.   Jedan od vlasnika najvećeg udjela dionica Sotheby'sa Daniel Loeb ne tako davno tu je aukcijsku kuću usporedio s djelom starog majstora kojem očajno treba restauracija. I čini se da je stigla.   Na samom početku projekta bit će moguće pratiti aukcije iz New Yorka u 18 različitih kategorija, a iz dviju kompanija nadaju se da će live streaming doživjeti i dražbe iz Milana i Dohe.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Kada se kupuje roba izvan EU, pošiljke vrijednosti do 22 eura oslobođene su carine i PDV-a. Pošiljke u vrijednosti od 22 do 150 eura, oslobođene su carine, ali se plaća PDV. Za pošiljke iznad 150 eura, plaća se carina i PDV.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Najtraženije kategorije kad je ženska moda u pitanju:
- haljine
- čizme
torbice

Najtraženiji ženski modni brandovi:
—Victoria's Secret
—Lululemon
—Anthropologie

Najtraženiji brandovi torbica:
—Michael Kors
—Coach
—Louis Vuitton

Ostali popularni pojmovi i brandovi:
Anthropologie, Free People i Lilly Pulitzer haljine, Michael Kors, Prada i Nike tenisice, novčanici branda Coach i Michael Kors. Jako su popularne i naočale branda Prada.

Nema komentara:

Objavi komentar