Zelena magma organska jeftinije i 50%


Moram sa vama podijeliti još jedno svoje otkriće. Na portalu iherb.com našao sam zelenu magmu organske proizvodnje po najnižoj cijeni.  Tako da vam se isplati kupit je i uz troškove dostave  uštedjet će te.  Inače zelena magma je  prah dehidriranog soka mladog lišća ječma.

Green Foods je jedna od vodećih kompanija na ovom polju.  Tako da imate vrhunske proizvode po uistinu najnižoj cijeni:

Zelena  Magma u prahu 2,8oz (80gr), organske proizvodnje, veganski certifikat, gluten free... Uistinu vrhunki proizvod:

Za samo 87,42 kn + dostava 4$

Naravno ako prvi put kupujete na iherb.com dobit će te 10% popusta. Kliknite na link sa kodom za popust i uštedite:

http://bit.ly/1WZHAhL

Učlanjenjem možete kupovati i mnoštvo drugih preparata vodećih brendova.  Te dobiti mogućnost da i vi preporučite ovu jedinstvenu priliku i da budete za to nagrađeni. Jednostavno nakon prve kupovine vi imate vlastiti kod koji pošaljete svojim prijateljima.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Zelena magma je dodatak prehrani čiji je osnovni sastojak mlado lišće ječma, a koji sadrži velike količine aktivnih sastojaka poput minerala, vitamina, enzima, klorofila i proteina. Može se pronaći u prahu ili tabletama. Sadrži obilje klorofila, antioksidansa, enzima i fitokemikalija koje neutraliziraju slobodne radikale i ostale štetne kemikalije, uključujući pesticide i konzervanse u hrani.

Klorofil koji ječmu i drugim zelenim biljkama daje bogatu zelenu boju poznat je po svojim detoksificirajućim, protuupalnim, deodorirajućim, i antibakterijskim svojstvima. Aktivni enzimi iz Zelene magme pomažu tijelu u razgradnji hrane te povoljno djeluju na probavni sustav i povećanje energije.

Blaga alkalnost Zelene magme pomaže neutralizirati kiselost koja nastaje kao posljedica nekvalitetne prehrane i stresa.

Nema komentara:

Objavi komentar