Mumyo shilajit jeftinije i do 50%

Mumyo predstavlja najsloženiji kompleks prirodnih biološki aktivnih tvari kao što su aminokiseline, vitamini, minerali te cijeli niz mikro i makro elemenata u obliku koji je iznimno lako dostupan 
Na svom omiljenom portalu Pipingrocka našao samo shilajit (mumyo) po najpovoljnijoj cijeni. Mumyo pakiran po 400mg(90 kapsula).To jest kada se usporede sa Mumyom na našem tržištu ušteda je i do 70%.  Jer je Mumyo na našem tržištu pakiran u tablete od 200mg(60tableta).

Shilajit Extract, 400 mg, 90 Capsules

Za samo 58,00 kn

Dostava će vas koštati još nekih 4,7$.  Tako da se isplati kupiti više kutija(do 22 eura) kako bi ušteda bila potpuna.

Kliknite na link sa kodom za popust i uštedu i imajte potpunu uštedu:Mene su na ovaj portal privukle njihove " lude cijene" te sam naručio više bio preparata.  Ne samo da su cijene bile ludo niske nego me je i dostava koštala samo 4,7$.  Te sam dobio i 5$ popusta pri prvoj kupnji.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mumyo Shilajit


Mumyo su kroz povijest proučavali mnogi čuveni liječnici i znanstvenici poput Aristotela i Paracelzusa, a Avicenna je napisao: "Mumyo izoštrava svijest, jača želudac i olakšava disanje.
U pećinama visokog gorja u središnjoj Aziji nalazimo Mumyo kao nakupine tamno smeđe ili crne smole. Mumyo predstavlja najsloženiji kompleks prirodnih biološki aktivnih tvari kao što su aminokiseline, vitamini, minerali te cijeli niz mikro i makro elemenata u obliku koji je iznimno lako dostupan tjelesnim stanicama za apsorpciju.

Mumyo pripada skupini tzv. adaptogena odnosno posebnih tvari i biljaka koje pomažu organizmu da se bolje prilagodi na povećane zahtjeve kao što su prekomjeran stres, negativni utjecaji zagađenja okoliša itd.

U sastav Mumyja ulaze: 28 kemijskih elemenata, 30 makro i mikro elemenata, 10 različitih metalnih oksida, 12 aminokiselina (asparginska kiselina, glutamin, glicin, lizin, fenilalanin, tirozin, valin, leucin, metionin, arginin itd.), vitamini B1, B6, B12, C, A, P, E. Od minerala najzastupljeniji su kalcij, natrij, kalij, magnezij, aluminij, željezo, mangan, cink, jod, selen, kobalt, fosfor, krom, bor, vanadij, te ostali minerali u tragovima. Fosfolipidi, prirodni steroidi i steroli, kompleksi polifenola, citrini, terpenoidi, organske masne kiseline, alkaloidi, eterična ulja.
  
 

Mumyo sadrži prirodne steroide, fospolipide, eterična ulja i mnoge druge tvari. Mumyo je tisućljećima poznat starima narodima koji su ga koristili kao pomoć kod raznih bolesti i poremećaja, no tek su brojne znanstvene i kliničke studije vođene od pedesetih godina prošlog stoljeća dokazale njegova ljekovita svojstva.

Mumyo pripada skupini tzv. adaptogena odnosno posebnih tvari i biljaka koje pomažu organizmu da se bolje prilagodi na povećane zahtjeve kao što su prekomjeran stres, negativni utjecaji zagađenja okoliša itd.

Najstariji materijalni dokaz upotrebe Mumya pronađen je početkom 20. stoljeća u arheološkim iskopinama grada Harapa. U Egipat je Mumyo donesen iz jugozapadnog dijela arapskog poluotoka. Liječnici u Starom Egiptu Mumyo su smatrali izuzetnim iscjeljujućim sredstvom. Postoji mišljenja da je narod u Starom Egiptu vjerovao da je Mumyo ključna komponenta  mješavine korištene za balzamiranje tijela. Oni su vjerovali da će Mumyo koji toliko pomaže živima jednako štititi i mrtve. Malo je poznato da su balzamirana tijela iz Egipta dobile svoj danas široko rasprostranjeni naziv upravo po Mumyu, a ne obratno!

Pod kraj Egipatskog carstva nastala je prava pomama za Mumyom. Istraživač egipatske kulture Peter Elebraht smatra da je Mumyo bio jedan od povoda za pljačkanje egipatskih grobnica.

U Indiji se prvi nagovještaji uporabe Mumya i njegovim iscjeliteljskim svojstvima nalaze u Vedama (RIGVEDA). U Vedama Mumyo zovu Soma. Svojstvima Mumya u Indiji se otprilike prije 3000 godina bavio i dvorski liječnik Čaraka, koji je napisao da ne postoji niti jedna bolest koju Mumyo ne može izliječiti ili ublažiti. 

Zanimljivo je da se u knjizi "Kama Sutra" na više mjesta spominje prirodni balzam (današnji Mumyo), kao čuvar mladosti i izvrstan seksualni tonik.

U indijskom sustavu liječenja Ayurvedi Mumyo se od davnina smatra za najjačom od ukupno deset "rasajana" koje se koriste. Rasajana znači tvar ili biljka sa visoko energetskim potencijalom koja oživljava, pomlađuje i liječi organizam.


Nema komentara:

Objavi komentar