Kako kupovati na Iherbu


Prvi korak je registrirati se i to preko koda koji vam omogućuje dodatni popust za prvu kupnju od 10%. Kliknite na link sa kodom za popust:


Da bi se registrirali kliknite na " Sign in" ili "Create an account"  te ispunite formu za registraciju(Create Account). Unesete svoj mail  i lozinku koje će te koristiti pri logiranju.Naručujete vrlo jednostavno:
 • Odaberete preparat(1 ili više)
 • Kada god dodajete preparat u košaricu otvara vam se potpuni pregled troška sa cijenom dostave (odaberite naravno najjeftiniju dostavu).  tako da znate koliki su vam troškovi i uštede. te u svakom trenutku možete obaviti kupnju ili prekinuti je.
 • Završite kupnju klikom na Proceed to Checkout.
 • Unesete i ostale svoje podatke bitne za naručivanje i slanje preparata.
 • Unesete podatke za plaćanje (Ja plaćam debitnom karticom Privredne banke). Trebate dodati karticu kojom ćete platiti: unesite broj kartice, rok valjanosti, ime i prezime na koje glasi kartica, CVV2 (kod od 3 znamenke na stražnjem dijelu kartice).
Važno:

Nakon prve kupnje dobijete i vi kod za preporuke.  Jer i vi možete i drugima preporučiti i tako i zaraditi.  Oni dobiju popust, a vi procent od njihove kupnje. Tako učinite dobro svojim prijateljima neka oni uštede, a vama dobro da vi zaradite pri njihovim kupnjama.  SVIMA DOBRO

Uz prvu kupovinu  na iHerbu ostvarujete  pravo na popust– 10% popusta za narudžbe. Taj popust možete iskoristiti samo prilikom prve kupnje i vezan je uz karticu kojom plaćate, dakle promjena adrese neće vam omogućiti ostvarivanje novog popusta.
 ------------------------------------------------------------------------------------
Obavezno posjetiti kategoriju "Super specials"

"Super specials" kategorija (na vhu stranice) vam daje informacije o dodatnim popustima i akcijama.  Tako da možete uštedjeti i još više.


 -----------------------------------------------------------------------------------------

Šiping:
Budite pažljivi pri izboru dostave.  

Registrirajte se:

2 komentara:

 1. Hvala na informacijama i ja sam se učlanio i naručujem.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I ja sam se registrovao ali na sajtu nema, kao sto kazete, jeftine dostave.
   Najjeftinija dostava je DHL koja je za nase destinacije oko 18 dolara. Tako da je narudzba preko ovog sajta neisplativa!
   Pozdrav

   Izbriši