Kolagen za zglobove jeftinije i 50%

Kolagen za zglobove jeftinije

Imao sam godinama problema sa povredom koljena.  Kako svake nedjelje igram nogomet često sam povređivao to koljeno i poslije danima šepao. Zadnjih 4 mjeseca uzimam Laminine i moja koljena su savršena kao u mladosti.  Mišići su mi se učvrstili i imam puno više energije za trčanje i koncentracije.

Jedinstven prirodni preparat kompanije LifePharm iz ovojnice oplođenog jajeta. Preporučamo ga svima jer svima će pomoći. Jedan od najmoćnijih prirodnih preparata za regeneraciju svake stanice u tijelu i obnovu životne sile i radosti.

Laminine se oslanja na moć kvalitetnih sastojaka pronađenih u oplođenom ptičjem jjajetu te u biljnim i morskim proteinima. On sadrži 22 esencijalnih aminokiselina, minerale, vitamine i tzv faktor rasta fibroblasta (FGF).

Detaljnije informacije o naručivanju na stranici:  www.maticne-stanice.biz-------------------------------------------------------------------------------------------

Kolagen


Kolageni su skupina blisko povezanih bjelančevina sa strukturom trostruke proteinske uzvojnice. Pripadaju skupini glikoproteina i osnovni su sastojak kolagenih i retikularnih vlakana u međustaničnoj tvari potpornog tkiva i bazalnih membrana. Kao gradivni materijal međustanične tvari svih vrsta veziva poznati su i pod nazivom međustanični cement.
 

Kolagen  povezuje pojedine kosti u zglobove, gradi ovojnice oko organa i međusobno ih odvaja, povezuje kožu sa strukturama ispod nje, obavija mišiće i pojedine mišićne grupe, oblaže i štiti krvne žile i živce na mjestima na kojima ulaze ili izlaze iz organa...
 
Gubitak kolagena negativno se odražava na izgled i funkcije cijelog tijela te dovodi do raznih degenerativnih promjena. Njegov nedostatak uzrokuje, između ostalog, poremećaje koštano-mišićnog sustava (ukočenost, artritis, mišićne ozlijede), poremećaje u funkciji imuno-sustava i pojavu tjelesnih promjena povezanih sa starošću kao što su bore, celulit, suhoća kože, kose i kože bez sjaja te narušen oblik tijela.
 

Nema komentara:

Objavi komentar