Tribulus - tribestan jeftinije i 60%Tribulus terrestris


Još jedan vrhunski preparat sam našao iz ove grupe, a to je tribulus extreme od kompanije"Piping Rock".  96 ocjena korisnika sa prosječnom ocjenom 4,5.

Ultra Tribulus Max , 1000 mg, 100 Kapsule za samo 5$  


Kliknite na link i kupite. Kupite do 22 eura tako da imate još veću uštedu.

http://tinyurl.com/s8s52fw

Dostavljaju širom svijeta. U Hrvatsku preparati stignu za nekih 14 dana. Poštarina oko 4$.

Mene su na ovaj portal privukle njihove " lude cijene" te od njih naručujem bio preparate već godinama.  Ne samo da su cijene bile ludo niske nego me je i dostava koštala samo 4,7$.  Te sam dobio i 5$ popusta pri prvoj kupnji.


          

-------------------------------------------------------------------------------------------

Tribulus terrestris

Tribulus Terrestris je biljka koja se već stoljećima koristi za povećanje fertileteta i pomlađivanju tijela. Glavni učinci biljke su da povećava libido, poboljšava i produžuje ejakulaciju, izradu spermatozoida te povećava aktivnost i količinu spermatozoida. Povećava uzdizajući učinak testosterona kroz povećanje lutenizirajućeg hormona (LH). LH je odgovoran za upućivanje vašeg tijela na proizvodnju testosterone. Povećavanjem razine testosterona u tijelu povećavaju se anaboličke funkcije (izgradnja mišića) te snaga mišića

Tribulus, kao široko rasprostranjena biljka, našao je svoje mjesto i u kineskoj medicini i u ajurvedi. Kinezi ga zovu bai ji li i stoljećima se koristi kao tonik, sredstvo da se bolje osjećamo. Ajurveda ga izrijekom spominje kao afrodizijak. Tribulus terrestris se godinama kroz povijest koristio i u Antičkoj Grčkoj, Indiji i Africi kako bi se povećala plodnost i pomladilo tijelo.  
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Horny Goat Weed - Epidium
Horny Goat Weed (epidemium) je biljka uzgajana u Aziji i Mediteranskom području, koristi se već stoljećima u sportske te medicinske svrhe kao sredstvo za povećanje libida i potencije. Snižava razinu kortizola (hormona stresa).Visoke razine kortizola uzrokovanog stresom pogoršavaju libido te djeluju negativno na volju i opće stanje. Horny Goat Weed smatra se najboljim prirodnim aktivatorom libida i seksulane želje, kako za muškarce, tako i za žene. Osim jačanja seksualne želje dokazano poboljšava i cirkulaciju, umanjuje umor te poboljšava proizvodnju sperme.

Nema komentara:

Objavi komentar