Kako kupovati preko Amazona još jeftinije

Kako kupovati na Amazonu JOŠ JEFTINIJE
 
Amazon.com je američka e-komercijalna kompanija koja je među prvima započela s prodajom raznih dobara preko Interneta. Sjedište joj je u Seattleu, Washington.
 
Želite  na amazon-u  imati 3 do 5% povrata novca od vaše kupovine.
Na tom polju nudimo vam portal na kojem će te vrlo jednostavno uštedjeti pri bilo kojoj kupovini.  To jest imat će te povrat novaca na svoj konto nakon realizirane kupovine.

Uistinu ne kupujte na internetu prije no što provjerite dali je vaš dućan na spisku od preko 1600 online dućana  za cash back.
 
Besplatno se učlanite i sa par klikova prije svake kupnje ostvarite povrat novaca od 3% do 5% ovisno o kategoriji koju kupujete.


 
Trgovce koji imaju loše ocjene ili komentare kupaca svakako izbjegavajte. Također, ne šaljite im novac zato što možete ostati bez njega. 
 
 Amazon je multinacionalna trgovina koja nema fizičke prodavaonice diljem svijeta nego samo online trgovine iz kojih vi možete kupovati. S druge strane, skladišta Amazona se nalaze diljem svijeta radi brže distribucije proizvoda.
 
 

Što se plaćanja na Amazonu tiče, morate platiti karticom – PayPal ne prihvaćaju. Znači, u trenutku postavljanja narudžbe morate imati na računu svotu novca koja je jednaka ili veća vašoj narudžbi, a Amazon će ta sredstva rezervirati. Naplatiti će vam kroz dan ili dva – obavijestiti će vas putem email poruke. Sve u svemu, vrlo jednostavna kupnja: u košaricu dodajte predmete koje želite kupiti, upišite osobne podatke (ime, prezime, adresa, država, poštanski broj), broj kartice/računa i pričekajte koji dan. Narudžba će se brzo obraditi, a nakon toga vam predmet(i) dolaze na kućnu adresu.
 
Amazon vrlo često ima rasprodaje, pitanje je samo da li ćete pogoditi pravu rasprodaju u pravo vrijeme.
 
Ako kupite robu izvan zemalja članica EU, a njezina vrijednost je između 22 i 150 eura , platit ćete samo 25 posto PDV-a, ali ako je njezina vrijednost veća od 150 eura, platit ćete i PDV i carinu.

 

Nema komentara:

Objavi komentar