Laminine formula života

Preporuka svima

Laminine najmoćniji prirodni preparat za regeneraciju tijela koji sam uzimao. Već 15 godina intenzivno koristim i istražujem prirodne preparate koji se nude na tržištu. Od aloe vere,  nonia, preparata na bazi kineske tradicionalne medicine, ayurevedskih pripravaka pa sve do mog najvećeg otkrića, a to je Laminine.

Preporučam vam svoj omiljeni preparat koji pijem već mjesecima i pomogao mi je više no sve što sam pio u zadnjih 15 godina.

Potpuno me je regenerira i pomladio. Mišići mi više nisu tromi i opušteni.  Mogu vježbati bez napora.  Igram nogomet kao u najboljim svojim danima.  Riješio sam problem sa bolovima u koljenima.

Svima ga preporučam. 1+1 kapsula dnevno.  Nazovite me na mob: 091 725 4936 za detaljnije informacije o mojim iskustvima i korištenju.

Posjetite i stranicu https://web.facebook.com/laminine.iskustva/     sa mnoštvom svjedočanstava onih koji su koristili Laminine

Detaljnije o preparatu i naručivanju na stranici:   Jedinstven prirodni preparat kompanije LifePharm iz ovojnice oplođenog jajeta. Preporučamo ga svima jer svima će pomoći. Jedan od najmoćnijih prirodnih preparata za regeneraciju svake stanice u tijelu i obnovu životne sile i radosti.

Prava prirodna hrana za oporavak matičnih stanica kao i svih stanica u tijelu.  Time se vrši regeneracija svih organa i kompletnog organizma. Djelujući iznutra na svaku stanicu vrši se pomlađivanje tijela. Neka hrana bude vaš  lijek. 

Laminine se oslanja na moć kvalitetnih sastojaka pronađenih u oplođenom ptičjem jjajetu te u biljnim i morskim proteinima. On sadrži  faktor rasta fibroblasta (FGF) te 22 esencijalnih aminokiselina, minerale, vitamine...


Moćna kombinacija sastojaka povećava potencijal Laminine i daje zapažene rezultate nakon, samo, 48 sati. Većina ljudi, nakon što su počeli uzimati Laminine, iskusili su bolje raspoloženje, poboljšanu probavu, poboljšan vid, bolji san, više životne energije, bolju koncentraciju, jači libido kod muškaraca... Sportaši bolje rezultate, više snage i izdržljivosti, manje boli u zglobovima i mišićima...

Devetog dana nakon oplodnje jaje mora sadržavati sve što je potrebno za održanje života i rasta pilića. Zato su tu vitamini, proteini, minerali, faktori rasta i biološki faktori obrane. I sve se to nalazi u Laminine uz dodatak morskih i biljnih proteina
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaljnije pogledajte i na stranici:   

Nema komentara:

Objavi komentar