Ekstrakt bijelog graha jeftinije i 50%

Za zdravo mršavljenje jedan od najpopularnijih preparata je ekstrakt bijelog graha.


Kupujte direktno od proizvođača eksrtakta  bijelog graha poznate američke kompanije Pipingrock. Ja skupujem od njih već tri godine i jako sam zadovoljan i proizvodima i dostavom, a cijene su neusporedivo manje nego kod nas.

Ultimate Carb Control Bijeli grah, 6000 mg, 90 Kapsula.  Za samo 9 eura


Kliknite na link    http://tinyurl.com/qw9khoe


---------------------------------------------------------------------------

Ekstrakt bijelog graha:

Bijeli grah je koristan pri smanjenju tjelesne mase jer sadrži ugljikohidrate i blokatore škroba. Ekstrakt bijelog graha blokira rad probavnog enzima alpha-amylase. Alpha-amylase igra ključnu ulogu u probavi hrane. Kao probavni enzim, alpha-amylase je nužan za metabolizam škrobnih ugljikohidrata. Ovaj enzim je odgovoran za razbijanje škroba u oblik koji može biti apsorbiran u Vašem gastrointestinalom traktu. Blokirajući učinak alpha-amylase encima, ekstrakt bijelog graha rezultirati će neprobavljivosti nekih škrobova. Ovo rezultira u apsorpciji manje kalorija i koristi bržem gubitku tjelesne mase.

Ekstrakt bijelog graha blokira proizvodnju i korištenje alpha-amylase, enzim koji metabolizira škrob u gastrointestinalom traktu. Tim procesom sprječava da tijelo apsorbira što više kalorija i ugljikohidrata i na taj način zaustavlja jednu trećinu ugljikohidrata koju jedete svaki dan da se pohranjuju u masnoće. Da bude učinkovit, ekstrakt bijelog graha mora biti u gastrointestinalom traktu u isto vrijeme kada i ugkljikohidrati koje konzumirate.

3 komentara: